Pages

Wednesday, September 14, 2011

finally...

Wednesday, September 14, 2011
akhirnya, belum dapat hantar thesis for examination lagi

baru dapat jumpa supervisor (SV) sekali lagi for the final comments

no major changes said him, but for me, manyak jugak laaaaaa ... ahhahahah

tapi, target by next week hantar for the very final checking and then by the end of this month for examination. inshaAllah.


harap-harap dapat konvo mac tahun depan, inshaAllah. rancangnya, lepas konvo nak balik kampung sebulan sebelum sambung belajar lagi

rasa-rasa macam nak balik awal lagi.
lepas hantar final thesis for graduating, terus balik kampung, lagi bagus! balik penang semula for convo only ... chewaahhh ... hehe

balik kampung untuk kemas apa yang patut sebab kena pindah dah dari rumah penyelia asrama di sekolah. bapak pencen bulan 12 tahun depan. so, bantu ummi apa yang patut, tinggal pindah jer nanti

banyak lagi need to be done after that

ape2pon,

alhamdulillah :)

No comments:

katakanlah ♥ say anything © 2014