Pages

Wednesday, July 27, 2011

the proposal

Wednesday, July 27, 2011
alhamdulillah, managed to finish a proposal for my phd.

what? phd? doctor of philosophy? yep, kelakar pon ada bila fikir balik sebab thesis master pon belum hantar ... uhuk3 ... dah buat proposal untuk phd? hehe

terus terang aku sendiri pun seram sejuk bila nak buat proposal ne, tapi bila my supervisor asked me to get it done in one week, I felt the excitement and challenged myself. alhamdulillah ... betul2 satu minggu siap. actually aku boleh siapkan kurang dari seminggu, tapi ... ntahla, dah habit agaknya, last minute jugak siap ... ishhh ... huhuhu. nanti sikit2 kena berubah, SAY NO to PROCRASTINATION! chaiyok!

hopefully i'll manage to apply on time though ... xperla, x sempat apply for that position pon, am still gratefull and inshaAllah memang nak terus sambung belajar lagi

I need to keep the momentum ... and keep on moving ...

hopefully am able to continue doing scientific research and the beautiful art of academic writing in the future ... amin :)

*finishing the final draft of my master thesis and wait for Sept to submit

berusahalah!

No comments:

katakanlah ♥ say anything © 2014